Vi fremstiller eksklusive og
unikke smykker

Vi tager dine idéer og ønsker, og omsætter dem til skitser, derefter bliver skitsen til en 3D-model, og du kan se det færdige resultat, selv inden vi starter produktionen. Denne metode sikrer at du får det smykke som du har gået og drømt om, og du kan sætte dit eget præg på produktet, helt frem til sidste sekund, inden vi starter produktionen.

Fremstillingsprocessen

Fremstillingen af en skitse

Det første og mest afgørende skridt i processen, er skabelsen af en skitse og en komplet tegning af det fremtidige produkt. På dette stadie begynder idéen sin vej mod det endelige værk. Hver detalje, og betydningen af hvert symbol i smykket, er tilpasset til dit helt personlige ønske.


3D-design

Det næste skridt i skabelsen af smykket, er en præcis udarbejdelse af smykkets 3D-model. Her er dimensionerne af alle ædelstene taget i betragtning, den overordnede form, og alle bøjninger og små detaljer udarbejdes. På dette stadie er den omtrentlige vægt af produktet allerede kendt. Og vigtigst af alt: Du kan se hvordan dit smykke kommer til at se ud, fra alle sider og vinkler, og det giver dig muligheden for at nyde dit fremtidige smykke, selv inden det har set denne verden. Selv her har du muligheden for at lave mindre ændringer i sidste øjeblik.


Drømme lavet af guld

Vi anvender den nyeste teknologi og følger de førende tendenser i smykkernes verden, samtidig med at vi sætter en ære i at håndhæve de ældgamle traditioner, som guldsmede har overbragt fra generation til generation, gennem hundreder af år. Efter grundige og velovervejede indledende skridt i samspil med dig, med skabelsen af en skitse og derefter en 3D-model, er et nyt mesterværk på vej til at se dagens lys. Håndlavet af vores erfarne guldsmede, og efter mange timers omhyggeligt arbejde på et lille, men meget værdifuldt mesterværk, er dit smykke klart til at bliver overbragt til dig, og kan blive i jeres familie, i mange fremtidige generationer.

 

Vi putter vores sjæl i hver produktion, og den største belønning for vores arbejde er glæden hos kunden.

Anna Akimova Andersen

Designer og indehaver af både hendes egne kollektioner og eksklusive produkter.

Direktør, Guldsmed - 3D designer

Erhvervserfaring

Vielsesringe

Bryllup og forlovelse er nogle af de vigtigste begivenheder i livet, og selvfølgelig en af de mest mindeværdige! Og vielsesringe som et symbol på enhed, vil ledsage parret i kærlighed i mange år. Ved at fremstille vielsesringe hjælper vi ægtefællerne med at udtrykke deres følelser og kærlighed for hinanden.

 

Øreringe

Originale øreringe i vores udførelse, pynter virkeligt og giver dig et personligt touch til dit look! Ved fremstillingen tager vi hensyn til hver kundes egenskaber og præferencer.

Ringe

Vi har en stor erfaring med at skabe eksklusive ringe! Store som små, bevægelige, og med utrolig og fantastiske former. Enhver idé vil finde sin plads i de ædle metaller i vores værksted.

Unikke smykker

Vi laver alle former for eksklusive smykker. Manchetknapper, ringe, figurer med skjulte symboler og familieemblemer. Vi udvikler også monogrammer og individuelle symboler. Sådanne smykke-mesterværker bliver oftest arvestykker, og opbevares i familier i generationer.